'Lou'k up & Be-lief wil een plaats zijn waar rouw en verlies op een warme, unieke en ook positieve manier, er gewoon mag zijn,' zegt Kathleen.

Wat is dat concreet?

'Afscheidsvieringen, coaching bij rouw en verlies, herinneringsvieringen of andere unieke (herdenkings)rituelen. Ons Inspiratiecafé/ babbelcafé, op vaste momenten workshops : bv. creatieve, communicatie bij rouw & verlies, positieve mindset, herinneringenkoffers, ... en nog veel meerverteltafels, lezingen en opleidingen.

Alles om de taboes te doorprikken, om rouw en verlies meer bespreekbaar te maken, om het letterlijk en figuurlijk ruimte te geven.

Heel spannend en toch zo juist.

Als er iets is wat van bij het begin van Lou'k up er moest komen is dit het wel. Een ultieme droom, een missie voortgekomen uit het verschrikkelijke trauma, het verlies van onze Lou. Er is niet mooier wat we kunnen doen.

Een echte locatie waar onze kereltjes, Neel en Lou, verder hun zonnestraaltjes en positiviteit kunnen verspreiden. 

Kathleen vervolgt : 'Onze droom "Lou’k up & Be-lief " krijgt een echte bestemming, een huis. Een plaats waar unieke zorg voor herinneringen centraal staat. Dit op een positieve, warme en persoonlijke manier.

Door: rouw en verlies coaching, afscheids- en herinneringsvieringen op maat, Inspiratiecafés, opleidingen, workshops en lezingen aan te bieden.'

'Alles om taboes rond rouw & verlies te doorprikken. Een (t)huis waar iedereen zichzelf kan zijn, taboes bespreekbaar zijn en er ruimte is voor lach en traan.'

Willen jullie graag een deeltje uitmaken van ons project? Ons steunen?  Dat kan via : https://nl.ulule.com/louk-up-be-lief-huis/

Kim vult aan : 'Vanuit positiviteit, warme en persoonlijke aanpak met een vleugje humor willen we iedereen de kans, tijd en ruimte geven voor hun verdriet.'

Velen vonden gisteren en vandaag al de weg naar een eerste kennismaking met dit positieve concept. 

Het Lou’k up & Be-lief huis van de 2 zonnestraaltjes Kathleen en Kim vind je op de Watervoort 8, Herentals.  Foto's:Mark Jaspers/Nnieuws.